Tudose a promis Ford ca va finaliza autostrada Pitesti - Sibiu si legatura intre Pitesti si Craiova

Vineri, 08 Septembrie 2017, ora 17:25
1087 citiri
Tudose a promis Ford ca va finaliza autostrada Pitesti - Sibiu si legatura intre Pitesti si Craiova
Foto: Arhiva/Captura Digi24

Premierul Mihai Tudose s-a intalnit vineri, la Palatul Victoria, cu o delegatie a companiei Ford condusa de vicepresedintele Andrew McCall, intrevedere in cadrul careia seful Guvernului a promis companiei americane ca, pana la sfarsitul mandatului, va fi finalizata autostrada Pitesti - Sibiu si legatura intre Pitesti si Craiova.

"Vicepresedintele Ford a discutat despre stadiul implementarii investitiei Ford de la Craiova, inclusiv despre crearea celor aproape 1.700 de noi locuri de munca, anuntate deja de companie", se arata intr-un comunicat de presa al Guvernului.

In discutiile cu delegatia Ford, prim-ministrul Mihai Tudose "a subliniat importanta industriei auto pentru economia romaneasca, atat din perspectiva ponderii sale in dezvoltarea PIB, cat si din sociala, prin crearea de noi locuri de munca atat in mod direct, cat si prin efectul de angrenare economica".

"Romania este un mediu favorabil pentru cresterea investitiilor, iar dezvoltarea fabricii Ford de la Craiova confirma acest lucru. Investitii mai multe inseamna mai multe locuri de munca si mai bine platite", le-a spus Tudose celor de la Ford.

Un alt punct atins in timpul intrevederii s-a referit la infrastructura, context in care premierul Tudose a mentionat ca autostrada Pitesti-Sibiu si legatura intre Pitesti si Craiova sunt prioritati ale Guvernului, urmand sa fie finalizate pana la sfarsitul mandatului.

Citeste si Ford aduce 190 de roboti noi la Craiova pentru a incepe productia SUV-ului EcoSport ...citeste mai departe despre "Tudose a promis Ford ca va finaliza autostrada Pitesti - Sibiu si legatura intre Pitesti si Craiova" pe Ziare.com

#Tudose Ford, #Tudose autostrada Pitesti Sibiu, #finalizare autostrada Pitesti Sibiu, #noi locuri munca Ford Romania , #Stiri Administratie