Tudor Chirila, la protestele din Piata Victoriei: Cat de jos am putut sa ajungem de ne conduc asemenea ticalosi?

Miercuri, 01 Februarie 2017, ora 08:09
5937 citiri
Tudor Chirila, la protestele din Piata Victoriei: Cat de jos am putut sa ajungem de ne conduc asemenea ticalosi?
Foto: captura video Facebook/Tudor Chirila

Tudor Chirila s-a aflat printre cei 15.000 de bucuresteni care au venit marti noapte in Piata Victoriei sa ceara socoteala Guvernului pentru modul in care a amputat Codurile Penale.

El a scris mai multe mesaje pe Facebook in timpul manifestatiei chemand oamenii in strada sau indemnandu-i pe cei care deja protestau sa o faca pasnic si sa nu se lase instigati. "Romania a fost vanduta la ceas de seara, in spatele usilor unui guvern de ticalosi. Sper sa plateasca pentru asta cu varf si indesat" si "Este extrem de important ca acest protest ad-hoc sa ramana pasnic. Ei vor violenta. Nu trebuie sa primeasca asta. Share masiv, va rog", sunt doua dintre mesajele lui Chirila.

"Oare cei care contesta aceste proteste, cei care sustin continutul si modul in care aceste ordonante au fost adoptate sunt orbi? Nimeni nu vede lucratura, cusatura? Cat de jos am putut sa ajungem ca natie daca suntem condusi de asemenea ticalosi? Si ma refer la TOATA clasa politica din ultimii 27 de ani", e un alt mesaj postat de Chirila pe Facebook.

Artistul a avut si un comentariu despre cei care se uita la televiziunile care au manipulat si au dat stiri false in special in ultimele saptamani, de cand oamenii au inceput sa iasa in strada fata de modificarile din Justitie.

"Oamenii sunt revoltati si continua sa iasa in Piata Victoriei. Spalatii pe creier se uita la televiziunile penalilor", a scris Chirila.

El a fost acuzat de alti utilizatori ai retelei de socializare ca jigneste, pe cand altii au prezentat "argumentul" ca degeaba se protesteaza acum daca nu s-a iesit la vot in decembrie.

"Si faptul ca nu au fost unii la vot le da astora dreptul de a face ce vor si de a elibera penali? Le da voie sa dea liber la furat?", e raspunsul lui Chirila.

Ordonanta adoptata pe furis si publicata in Monitorul Oficial in timp record

Romanii au iesit in strada, marti noaptea, dupa ce Guvernul a adoptat pe furis, fara a tine cont de parerea cetatenilor, a institutiilor din Justitie sau a organizatiilor internationale, ordonanta de urgenta privind modificarea Codurilor Penale, iar proiectul de lege privind gratierea a fost trimis in Parlament.

Peste 30.000 de oameni au iesit in Bucuresti si in numeroase orase din tara cerand demisia Guvernului si anuntand ca vor lupta pentru Justitie. Cu toate acestea, Guvernul a facut si ultimul pas si ordonanta de urgenta a fost publicata noaptea, in timp record, in Monitorul Oficial.

In ea exista insa o prevedere care arata ca modificarile ...citeste mai departe despre "Tudor Chirila, la protestele din Piata Victoriei: Cat de jos am putut sa ajungem de ne conduc asemenea ticalosi?" pe Ziare.com

#Tudor Chirila protest ordonanta modificare cod, #Tudor Chirila spalati creier , #Stiri Administratie