Truica tragea sforile ca printul Paul sa intre in guvern: Sa nu fim pe minus fata de Radu Duda

Luni, 21 Decembrie 2015, ora 13:31
1022 citiri
Truica tragea sforile ca printul Paul sa intre in guvern: Sa nu fim pe minus fata de Radu Duda
Foto: Digi24

Remus Truica, inculpat in dosarul retrocedarii ilegale a Fermei Baneasa, alaturi de printul Paul, Dan Andronic si alte persoane, tragea sforile in 2008 pentru ca Paul al Romaniei sa primeasca o functie in Guvern, dupa modelul Radu Duda, ginerele regelui Mihai.

Truica dorea sa demonstreze astfel in fata partenerilor de afaceri ca detine parghiile politice necesare pentru a obtine deciziile referitoare la retrocedarile prin care statul a fost prejudiciat cu 136 de milioane de euro, scrie Adevarul.

Radu Duda ocupase functia de Reprezentant Special al Guvernului Romaniei pentru Integrare in perioada septembrie 2002- septembrie 2008, timp in care premieri ai Romaniei au fost Adrian Nastase si Calin Popescu Tariceanu.

La dosarul in care procurorii DNA cer arestarea preventiva a lui Remus Truica exista o interceptare relevanta pentru modul in care acesta se lauda cu influenta sa in cercurile politice inalte.

Interceptare 3 ianuarie 2008:

Truica: Ok. Deci, noi l-am intrebat pe ...citeste mai departe despre "Truica tragea sforile ca printul Paul sa intre in guvern: Sa nu fim pe minus fata de Radu Duda" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Truica printul Paul Guvern, #Truica DNA Printul Paul , #Stiri Administratie