Trenurile CFR nu mai circula pana in Serbia, din cauza datoriilor tarii vecine

Joi, 03 August 2017, ora 17:52
1110 citiri
Trenurile CFR nu mai circula pana in Serbia, din cauza datoriilor tarii vecine
Foto: Arhiva Ziare.com

Trenurile Timisoara - Vrsac nu mai circula pana in Serbia, fiind limitate la statia Stamora Moravita, incepand cu 1 august, din cauza datoriilor neachitate de compania nationala feroviara Srbija Voz, a transmis, joi, CFR Calatori.

"Conducerea CFR Calatori si-a manifestat disponibilitatea si a facut mai multe demersuri, inca din primavara lui 2017, pentru stabilirea unei intalniri bilaterale cu reprezentati ai companiei feroviare din Serbia, in vederea achitarii datoriilor si pentru stabilirea masurilor care sa permita circulatia intre Timisoara si Vrsac", arata CFR Calatori.

"Ne dorim ca masura limitarii acestor trenuri la Stamora Moravita sa fie una provizorie, aceasta decizie reprezentand o masura anuntata si transmisa colegilor sarbi prin documente oficiale in care este solicitata clarificarea si solutionarea unor spete de ordin financiar-comercial intre CFR Calatori si compania feroviara din Serbia", mentioneaza operatorul feroviar de pasageri.

Astfel, trenurile internationale 7686/7686, 7687/7687, 7688/7688, 7689/7689 Timisoara Nord - Stamora Moravita - Vrsac si retur circula numai pe distanta Timisoara Nord - Stamora Moravita si retur incepand cu aceasta luna.

Citeste si Canicula le-a incetinit si mai mult. Trenurile au intarzieri si de peste doua ore ...citeste mai departe despre "Trenurile CFR nu mai circula pana in Serbia, din cauza datoriilor tarii vecine" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#trenuri Romania Serbia modificari, #tren Timisoara Vrsac, #tren limitat Serbia datorii , #Stiri Administratie