Trebuie sa iesim din letargie si sa actionam. Trebuie sa cream, nu sa asteptam sa ne dea cineva!

Luni, 21 Decembrie 2015, ora 06:00
1039 citiri
Trebuie sa iesim din letargie si sa actionam. Trebuie sa cream, nu sa asteptam sa ne dea cineva!
Foto: Fundatia Caesar

Romania s-a schimbat, s-au facut lucruri bune, insa paradoxul este ca nu avem o directie clara spre care ne indreptam. Alexandru Lazar este de parere ca avem un potential mare si ca, impreuna, trebuie sa cream un proiect de tara pentru a putea da valoare acestui potential.

"Trebuie sa ne implicam cu totii! Trebuie sa nu mai cerem urmatoarei generatii sa repare ce nu am reparat noi. Trebuie sa facem noi deja! Trebuie sa iesim din letargie si sa actionam. Trebuie sa cream, nu sa asteptam", considera tanarul.

Alexandru George Lazar este avocat si doctorand in domeniul institutiilor microfinanciare, microcreditare si responsabilitate sociala corporativa (RSC). Lucreaza si a lucrat doar in Spania. "Este tara in care am efectuat studiile universitare si in care continui, fiind acum doctorand in cadrul ESADE. De asemenea, Spania este si tara in care am inceput sa lucrez si in care imi desfasor activitatea profesionala atat ca partener la firma de avocatura IntLaw, cat si ca profesor ...citeste mai departe despre "Trebuie sa iesim din letargie si sa actionam. Trebuie sa cream, nu sa asteptam sa ne dea cineva!" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Alexandru Lazar Romania de Maine, #tineri viitor Romania, #campanie Romania de maine , #Stiri Administratie