Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Traseu deviat pentru mai multe linii de autobuze, duminica, in Bucuresti

Traseu deviat pentru mai multe linii de autobuze, duminica, in Bucuresti

Mai multe linii de autobuze vor avea traseu deviat duminica, ca urmare a desfasurarii competitiei sportive "Crosul Loteriei Romane", potrivit unui comunicat remis vineri.

"In vederea desfasurarii competitiei sportive "Crosul Loteriei Romane", in ziua de 27 septembrie 2015, intre orele 10,30-12,00 se restrictioneaza traficul rutier pe Bulevardul Unirii, tronsonul cuprins intre Piata Constitutiei si strada Lucian Blaga. Din aceasta cauza, la dispozitia Brigazii Rutiere, Regia Autonoma de Transport Bucuresti va lua masuri de deviere a traseului unor linii de autobuze", se mentioneaza in comunicat.

Astfel, linia 104 va functiona pe traseul de baza intre "Cora Pantelimon" si intersectia Bd Unirii/Strada Lucian Blaga, apoi pe un traseu modificat in ambele sensuri, pe Strada Lucian Blaga, Bd Octavian Goga, Pasaj Marasesti, Bd Marasesti, Bd Dimitrie Cantemir, prin Pasajul Unirii (comun cu linia 381), Bd I.C. Bratianu, Piata Universitatii, Bd Regina Elisabeta, Bd Mihail Kogalniceanu, ...citeste mai departe despre "Traseu deviat pentru mai multe linii de autobuze, duminica, in Bucuresti" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1196 ori