Transportatorii anunta un protest la nivel national, din cauza cresterii tarifelor RCA

Vineri, 12 August 2016, ora 12:36
1052 citiri
Transportatorii anunta un protest la nivel national, din cauza cresterii tarifelor RCA
Foto: Arhiva Ziare.com

Transportatorii vor sa opreasca total activitatea, la nivel national, in perioada 14-15 septembrie, nemultumiti fiind de cresterea tarifelor RCA.

Dupa aproape un an de negocieri cu reprezentanti ai Guvernului si ai Autoritatii de Supraveghere Financiara, pe fondul cresterii tarifelor RCA si de cinci ori in unele cazuri, nemultumirile transportatorilor au crescut in contextul in care partile implicate nu au reusit sa ajunga la un compromis.

Transportatorii cheama toti participantii la trafic sa participe la un protest national in perioada 14-15 septembrie, prin oprirea totala a activitatii, fiind invitati la aceasta forma de protest inclusiv cetatenii persoane fizice cu autoturisme propietate personala, care sunt nemultumiti de valoarea RCA.

In Bucuresti, posesorii de automobile, care vor trece, zilnic, prin fata cladirii guvernului si a ASF, intre orele 9:00-17:00, sunt sfatuiti sa claxoneze in semn de protest.

"Atunci, Guvernul poate va observa, cu adevarat, problema RCA, ...citeste mai departe despre "Transportatorii anunta un protest la nivel national, din cauza cresterii tarifelor RCA" pe Ziare.com

#transportatori protest national, #transportatori protest national RCA, #transportatori protest rca , #Stiri Administratie