Romania importa gunoaie si din Grecia. Un transport cu 20 de tone de deseuri, descoperit in Giurgiu

Joi, 10 Iunie 2021, ora 11:43
551 citiri
Romania importa gunoaie si din Grecia. Un transport cu 20 de tone de deseuri, descoperit in Giurgiu
Politistii de frontiera au descoperit ca documentele de notificare pentru circulatia transfrontaliera nu erau conforme FOTO Facebook/ Politia de frontiera

Politistii de frontiera din Vama Giurgiu au descoperit un nou transport cu deseuri din Grecia. Acestia au controlat miercuri, pe 9 iunie, pe sensul de intrare in tara, un TIR condus de un cetatean roman in varsta de 28 de ani.

Potrivit documentelor, acesta transporta 20.180 de kilograme deseuri plastice, incarcate de la o firma din Grecia, pentru o alta din tara noastra, anunta Digi24.

Politistii au cerut sprijin reprezentantilor Comisariatului Judetean Giurgiu din cadrul Garzii Nationale de Mediu si au stabilit ca documentele de notificare pentru circulatia transfrontaliera nu erau conforme regulamentului privind transferul de deseuri.

Autoritatile nu au permis accesul in Romania pentru acel TIR.

Acum doua zile, 18 tone de deseuri din Belgia au fost descoperite in Portul Constanta, iar ieri, peste 1.000 de tone de deseuri din Bulgaria au fost gasite in Portul Murfatlar. ...citeste mai departe despre "Romania importa gunoaie si din Grecia. Un transport cu 20 de tone de deseuri, descoperit in Giurgiu" pe Ziare.com

#transport, #deseuri, #vama giurgiu, #plastic, #Grecia, #politia de frontiera , #Stiri Administratie