Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Tramvaiul 41 nu va circula in weekend

Tramvaiul 41 nu va circula in weekend
Linia 41 de tramvaie va fi suspendata in perioada 29 - 30 august 2015 din cauza lucrarilor de revizie care vor viza atat calea de rulare a tramvaielor, cat si reteaua electrica de contact si peroanele pentru calatori.

Pentru preluarea calatorilor de pe traseul acesteia, se infiinteaza linia naveta de autobuze 641, care va functiona intre terminalul "Piata Presei Libere" si terminalul "Ghencea" pe Bd. Expozitiei, Bd. Marasti, Bd. Maresal Alexandru Averescu, Str. Turda, Pasajul Grant, Sos. Crangasi, Str. Virtutii, Pasajul Lujerului, Str. Brasov, Bd. Ghencea, informeaza, miercuri, Regia Autonoma de Transport Bucuresti.

Autobuzele vor opri, pe sensul catre terminalul "Ghencea", pe Bd. Marasti, in statiile "Oprire", amplasate in zona Institutului de Agronomie si dupa intersectia cu Str. Alexandru Constantinescu; pe Str. Turda, in statiile "Oprire", amplasate dupa intersectia cu Bd. Ion Mihalache respectiv inainte de Pasajul Grant; pe Sos. Crangasi si Str. Virtutii, in statiile liniei ...citeste mai departe despre "Tramvaiul 41 nu va circula in weekend" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 789 ori