Report de milioane de euro la tragerile loto din 12 ianuarie. Primul lucru pe care trebuie să îl faci când câștigi premiul cel mare

Joi, 12 Ianuarie 2023, ora 13:50
580 citiri
Report de milioane de euro la tragerile loto din 12 ianuarie. Primul lucru pe care trebuie să îl faci când câștigi premiul cel mare
Bilet la loto FOTO:lottopark.com

Noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 și Super Noroc au loc joi, 12 ianuarie. Loteria Română anunță reporturi la fiecare categorie de joc.

La tragerile loto de duminică, 8 ianuarie, au fost acordate 24.615 câștiguri în valoare totală de peste 1,58 de milioane de lei.

Report de 2,45 de milioane de euro la extragerea Loto 6 din 49 din 12 ianuarie 2023

La Loto 6/49 se înregistrează, la categoria I, un report în valoare de peste 12,1 milioane de lei (peste 2,45 de milioane de euro), iar la Noroc este în joc un report cumulat în valoare de peste 5 milioane de lei (peste 1 milion de euro).

La Joker, la categoria I, este în joc un report în valoare de peste 15,75 de milioane de lei (peste 3,19 milioane de euro), iar la categoria a II-a se înregistrează un report în valoare de peste 455.000 de lei (peste 92.300 de euro).

La Noroc Plus este în joc, la categoria I, un report în valoare de peste 27.800 de lei.

La Loto 5/40 se înregistrează, la categoria I, un report în valoare de peste 1,3 milioane de lei (peste 265.700 de euro), iar la categoria a II-a este în joc un report în valoare de peste 35.500 de lei.

La Super Noroc se înregistrează un report cumulat în valoare de peste 105.700 de lei (peste 21.400 de euro).

Jucătorii de loterie de pretutindeni visează să câștige premiul cel mare. De fapt, ideea de îmbogățire este suficient de ademenitoare pentru ca oamenii să cumpere în continuare bilete la loterie.

Conform Businessinsider.com, americanii cheltuiesc miliarde de dolari pe bilete la concursurile de loterie.

Și cu toate că, spun unii experți, ai mai mari șanse să te lovească un fulger decât să câștigi la loterie, cineva va câștiga la un moment dat potul cel mare. Iar acest lucru îi va schimba total viața.

Ce trebuie să faci în primele momente când ai aflat că ai câștigat la Loterie

Câștigul este, de înțeles, un moment care schimbă viața, care poate provoca stres sau emoție, ceea ce poate duce la decizii pripite. Dar există o mulțime de măsuri de precauție pe care trebuie să le luați chiar înainte de a merge cu biletul la agenția loto.

Robert Pagliarini, un consultant financiar, a declarat pentru Business Insider că „respirația foarte adâncă” ar trebui să fie primul lucru pe care să îl faceți dacă câștigați un jackpot mare, urmat de angajarea unui avocat, a unui specialist fiscal și a unui consilier financiar ...citeste mai departe despre "Report de milioane de euro la tragerile loto din 12 ianuarie. Primul lucru pe care trebuie să îl faci când câștigi premiul cel mare" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#numere loto 12 ianuarie, #extragere loto 12 ianuarie, #Loto 6 din 49, #jocker, #noroc , #Stiri Administratie