Tragedie intr-un club din Bucuresti Patronii localului, acuzati ca n-au vrut sa cumpere material ignifug

Sambata, 31 Octombrie 2015, ora 12:40
3490 citiri
Tragedie intr-un club din Bucuresti Patronii localului, acuzati ca n-au vrut sa cumpere material ignifug
Foto: Facebook/Club Colectiv

Reprezentantul firmei care a realizat antifonarea salii clubului Colectiv, in care a avut loc tragedia de vineri noaptea, a declarat ca patronii au refuzat sa cumpere material ignifug de calitate pentru ca era prea scump.

"Diferenta de pret e de circa 35%", a declarat acesta la Digi 24, explicand ca in mod normal antifonarea se face in baza unui proiect intocmit de pompieri, de arhitecti.

"Acum o luna jumate au dat jos tot tavanul de lemn si au spalat buretele de sus ca era plin de fum. Dar el nu se spala! Sper ca nu l-au spalat cu solvent cu ceva!", a mai spus acesta.

Tragedie intr-un club din Bucuresti: zeci de morti si raniti - urmariti cele mai noi informatii despre acest subiect in format LIVE text pe Ziare.com

Un incendiu puternic a avut loc, vineri noaptea, intr-un club din Capitala in timpul unui concert. Cel putin 27 de persoane au murit si 155 de tineri au fost transportati la toate spitalele din Bucuresti. Bilantul este unul provizoriu, iar Raed Arafat a declarat ...citeste mai departe despre "Tragedie intr-un club din Bucuresti Patronii localului, acuzati ca n-au vrut sa cumpere material ignifug" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#club colectiv tragedie morti, #incendiu colectiv Bucuresti , #Stiri Administratie