Traficul rutier va fi inchis, vineri, pe Transfagarasan

Vineri, 06 Iulie 2018, ora 08:47
1083 citiri
Traficul rutier va fi inchis, vineri, pe Transfagarasan
Foto: ISU Arges

Traficul rutier va fi inchis astazi, timp de doua ore si jumatate, in tunelul situat pe Transfagarasan, pentru desfasurarea Sibiu Cycling Tour 2018. Totodata, intre Cartisoara si Balea Lac vor fi restrictii de circulatie.

Potrivit Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere din Romania, vineri, intre orele 12:30 - 15:00, traficul rutier va fi inchis in tunelul situat pe drumul national DN 7C (Transfagarasan), cuprins intre km 115+926 - km 116+808, pentru desfasurarea Sibiu Cycling Tour 2018.

De asemenea, in acelasi interval orar traficul rutier va fi controlat intre Cartisoara si Balea Lac.

Soferii sunt obligati sa respecte restrictiile de circulatie si semnalizarea rutiera aferenta.

CNAIR a atras totodata atentia celor care trec pe acest sector de drum ca, in ultima perioada, este semnalata prezenta ursilor in apropierea partii carosabile. "Ii sfatuim sa nu se apropie de animale si sa informeze imediat autoritatile de prezenta acestora", arata sursa citata.

Amintim ca circulatia rutiera pe DN 7 C - Transfagarasan - a fost redeschisa duminica, intre Piscul Negru si Balea Cascada, pentru toate categoriile de autovehicule. ...citeste mai departe despre "Traficul rutier va fi inchis, vineri, pe Transfagarasan" pe Ziare.com

#trafic inchis Transfagarasan, #Transfagarasan trafic inchis vineri , #Stiri Administratie