Traficul rutier pe podul Calafat-Vidin va fi oprit luni, pentru o ora si jumatate

Sambata, 03 Iunie 2017, ora 15:31
884 citiri
Traficul rutier pe podul Calafat-Vidin va fi oprit luni, pentru o ora si jumatate
Foto: Facebook/Politia de Frontiera Romana

Traficul rutier pe podul Calafat-Vidin va fi oprit, luni, intre orele 10:00 si 11:30, pentru lucrari de intretinere si reparatie.

In acest timp, masinile vor fi oprite in zonele adiacente Punctului de Trecere a Frontierei Calafat, pana la momentul reluarii traficului.

Politia de Frontira transmite, intr-un comunicat de presa remis Ziare.com, ca a dispus toate masurile pentru fluidizarea traficului, fiind utilizate la maxim infrastructura punctului de frontiera si arterele disponibile pentru efectuarea controlului la intrarea si iesirea din tara.

Politistii recomanda consultarea aplicatiei "Trafic Online" disponibila pe site-ul www.politiadefrontiera.ro, care prezinta o medie a timpilor de asteptare in punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp.

Acestia precizeaza ca timpii de asteptare sunt actualizati in timp real, fapt ce ajuta soferii sa-si reconfigureze traseul catre un punct de frontiera ce inregistreaza valori de trafic scazute.

A.G. ...citeste mai departe despre "Traficul rutier pe podul Calafat-Vidin va fi oprit luni, pentru o ora si jumatate" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#podul Calafat Vidin inchis, #podul Calafat Vidin lucrari , #Stiri Administratie