Traficul din Bucuresti va fi un cosmar joi: Un protest al transportatorilor blocheaza tot

Miercuri, 16 Decembrie 2015, ora 17:34
1361 citiri
Traficul din Bucuresti va fi un cosmar joi: Un protest al transportatorilor blocheaza tot
Foto: Digi 24 TV

Protestul transportatorilor, anuntat pentru joi in Piata Victoriei, va avea loc, insa s-a negociat ca participantii sa intre prin soseaua Kiseleff, iar numarul lor sa fie limitat, astfel incat sa nu se blocheze traficul, a declarat, miercuri, purtatorul de cuvant al PMB, Alexandru Ichim.

Circulatia rutiera va fi restrictionata, joi, incepand cu ora 5:00, pe soseaua Kiseleff, de la Piata Victoriei pana la Piata Presei, pentru desfasurarea protestului transportatorilor, la care ar urma sa participe pana la 7.000 de autovehicule, anunta Primaria Capitalei.

Primaria Municipiului Bucuresti (PMB) informeaza ca, in urma discutiilor dintre primarul general, prefectul Capitalei, membrii comisiei de aprobare a adunarilor publice si mai multe asociatii ale transportatorilor, au fost renegociate conditiile de desfasurare a protestului transportatorilor de joi, din Piata Victoriei, stabilindu-se ca la manifestatie vor participa 6.000 - 7.000 de autovehicule.

Citeste mai departe despre "Traficul din Bucuresti va fi un cosmar joi: Un protest al transportatorilor blocheaza tot" pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#protest transportatori joi Piata Victoriei, #protest joi Piata Victoriei trafic, #protest joi 17 decembrie , #Stiri Administratie