Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Trafic restrictionat, miercuri, in zona de nord a Capitalei si Piata Victoriei

Trafic restrictionat, miercuri, in zona de nord a Capitalei si Piata Victoriei

Traficul rutier va fi restrictionat miercuri in zona Pietei Victoriei din Capitala, avand in vedere desfasurarea unui protest organizat de Federatia Operatorilor Romani de Transport (FORT), intre orele 6:30 - 15:00.

Potrivit Brigazii Rutiere, incepand cu ora 06:30, se va restrictiona traficul rutier pe Sos. Kiseleff, de la Arcul de Triumf pana la Piata Victoriei, respectiv Sos. Kiseleff, de la Arcul de Triumf pana la Piata Presei Libere (zona central - mediana, gradual, in functie de sosirea participantilor), permitandu-se circulatia pe ambele sensuri ale strazii Arh. Ion Mincu.

La nevoie se va restrictiona traficul si pe str. Paris si breteaua care leaga Bd. Iancu de Hunedoara de Piata Victoriei.

Totodata, incepand cu ora 06:30, circulatia in Piata Victoriei va fi resistematizata, prin asigurarea traficului rutier pe doua benzi de circulatie pe sens, in fata Guvernului, intre Bd. Aviatorilor si Calea Victoriei, respectiv Bd. Lascar Catargiu, asigurandu-se circulatia pe Calea Victoriei, Bd. Ion Mihalache, Str. Buzesti si Bd. Lascar Catargiu.

Politistii recomanda ca rute alternative:

-Bd. Aviatorilor - Bd. Beijing - Str. Nicolae Caramfil - Bd. Aerogarii - Sos. Bucuresti-Ploiesti;

-Bd. Ion Mihalache - Bd. Maresal Averescu - Bd. Marasti - Piata Montreal - Sos. Bucuresti-Ploiesti.

Brigada Rutiera va dispune masuri de fluidizare a traficului rutier si solicita conducatorilor de autovehicule: sa circule cu prudenta; sa respecte semnalele si indicatiile politistilor rutieri aflati in trafic; sa nu opreasca ori sa stationeze decat in locurile special amenajate; sa isi pastreze calmul si sa nu claxoneze abuziv; sa evite pe timpul deplasarilor manifestarile de natura a pune in pericol siguranta lor, dar si a celorlalti participanti la trafic.

Pietonii au obligatia sa circule numai pe trotuare, sa traverseze strada prin locurile special amenajate si semnalizate sau la culoarea verde a semaforului electric, dupa o temeinica asigurare, si sa nu stationeze pe partea carosabila. ...citeste mai departe despre "Trafic restrictionat, miercuri, in zona de nord a Capitalei si Piata Victoriei" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1107 ori
Citeste mai multe despretrafic restrictionat Piata Victoriei