Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Trafic restrictionat in Bucuresti sambata - vezi ce evenimente sunt si pe unde nu se circula

Trafic restrictionat in Bucuresti sambata - vezi ce evenimente sunt si pe unde nu se circula

Circulatia rutiera va fi restrictionata in centrul Bucurestiului, sambata, pentru desfasurarea crosului "Color Run", Festivalul International al Luminii Spotlight 2017, anunta Brigada Rutiere a Capitalei, dar si.

Crosul "Color Run" se va desfasura, sambata, intre orele 14:00 si 19:30, pe traseul parcarea Bibliotecii Nationale - Bulevardul Mircea Voda - Bulevardul Unirii - Piata Alba Iulia (fara afectarea traficului din rond) si retur pe Bulevardul Unirii pana la intersectia cu Bulevardul I. C. Bratianu, cu revenire in parcarea Bibliotecii Nationale.

Astfel, traficul rutier va fi restrictionat in intervalul orar 14:00 - 19:30, pe traseul mentionat si pe strazile care acced in acesta.

Rutele ocolitoare recomandate de politisti sunt:

- Calea 13 Septembrie - Bulevardul Tudor Vladimirescu - Piata George Cosbuc - Strada Regina Maria - Splaiul Unirii;

- Calea 13 Septembrie - Bulevardul Libertatii - Bulevardul Natiunile Unite - Splaiul Independentei - Bulevardul Corneliu Coposu;

- Bulevardul Basarabia - Calea Calarasilor - Bulevardul Corneliu Coposu - Splaiul Independentei;

- Bulevardul Basarabia - Bulevardul Decebal - Piata Alba Iulia - Bulevardul Burebista - Calea Dudesti - Bulevardul Marasesti.

Tot sambata, pentru Festivalul Spotlight 2017, traficul rutier va fi restrictionat pe Calea Victoriei intre Strada C. A. Rosetti si Splaiul Independentei, precum si pe strazile adiacente, cu exceptia Bulevardului Regina Elisabeta, Strazii Ion Campineanu si Strazilor Doamnei - Eforiei.

De asemenea sambata are loc si cea de-a zecea editie a Marsului Biciclistilor din Bucuresti. Sub sloganul "Vrem un oras pentru oameni!", sute de biciclisti vor pleca in jurul orei 14:30 intr-o cursa in centrul orasului, in semn de protest fata de lipsa infrastructurii pentru biciclisti in Bucuresti.

Vezi aici traseul ...citeste mai departe despre "Trafic restrictionat in Bucuresti sambata - vezi ce evenimente sunt si pe unde nu se circula" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 2355 ori