Trafic in conditii de iarna: Nu uitati sa schimbati cauciucurile!

Sambata, 28 Noiembrie 2015, ora 09:38
1101 citiri
Trafic in conditii de iarna: Nu uitati sa schimbati cauciucurile!
Foto: Arhiva Ziare.com

Sambata dimineata, traficul se desfasoara in mod normal pe majoritatea drumurilor tarii, nefiind semnalate autostrazi sau drumuri nationale cu circulatia blocata din cauza vreunui eveniment rutier sau a conditiilor meteorologice nefavorabile, anunta Centrul Infotrafic.

Totusi, soferii sunt avertizati ca pe mai multe sectoare ale unor drumuri nationale se semnaleaza zapada (in amestec cu material antiderapant), care masoara intre 1 si 3 cm grosime, se arata intr-un comunicat al Centrului Infotrafic.

Este vorba despre despre: DN67C Novaci - Ranca (in judetul Gorj), DN7A Voineasa - limita cu judetul Hunedoara, pe DN1R - in zona localitatii Belis (in judetul Cluj) si DN7C Balea Cascada - Cartisoara (in judetul Sibiu).

Pe autostrada A1 Orastie - Sibiu, circulatia este oprita intre nodurile rutiere Saliste si Cunta (km 270+020 - km 292+455), in vederea remedierii degradarilor constatate la kilometrul 275+650 de metri. Autovehiculele sunt deviate pe DN1, informeaza sursa ...citeste mai departe despre "Trafic in conditii de iarna: Nu uitati sa schimbati cauciucurile!" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#trafic drumuri blocate zapada, #trafic feroviar intrerupt , #Stiri Administratie