Tot mai multe probleme tehnice la TAROM: Ancheta dupa ce patru avioane s-au defectat in 24 de ore - UPDATE

Vineri, 14 Octombrie 2016, ora 18:25
845 citiri
Tot mai multe probleme tehnice la TAROM: Ancheta dupa ce patru avioane s-au defectat in 24 de ore - UPDATE
Foto: Ziare.com

Alte doua aeronave TAROM au avut probleme inainte de decolare, vineri, dupa doua incidente de joi in care au fost implicate alte doua avioane ale companiei.

O cursa de pe ruta Bucuresti-Timisoara, care trebuia sa decoleze de la ora 12:40 de pe Aeroportul "Henri Coanda", a fost amanata pentru aproximativ doua ore, din cauza defectarii unui difuzor.

"Intarzierea a fost cauzata de defectarea unui difuzor de la bordul aeronavei ce a trebuit inlocuit, in ultimul moment", au explicat intarzierea reprezentantii TAROM intr-un comunicat de presa transmis vineri dupa-amiaza.

Avionul TAROM, de tip ATR, nu a decolat la ora prevazuta, 12:40, catre Timisoara. In cele din urma, a plecat de pe aeroport la ora 14:35.

UPDATE 18:25 - Un al doilea incident de vineri in care a fost implicata compania TAROM are legatura cu o aeronava care urma sa decoleze catre Iasi, la ora 17:20, dar a fost anulata. Unul dintre pasageri sustine ca nu s-a oferit nicio explicatie, potrivit News.ro.

Joi au avut ...citeste mai departe despre "Tot mai multe probleme tehnice la TAROM: Ancheta dupa ce patru avioane s-au defectat in 24 de ore - UPDATE" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cursa Tarom Bucuresti Timisoara amanata, #Tarom zbor Bucuresti Timisoara , #Stiri Administratie