Tot mai multe incidente pe calea ferata: Pasagerii au asteptat doua ore in camp, dupa ce li s-a stricat locomotiva

Sambata, 26 August 2017, ora 21:32
1072 citiri
Tot mai multe incidente pe calea ferata: Pasagerii au asteptat doua ore in camp, dupa ce li s-a stricat locomotiva
Foto: captura video

Zeci de calatori care veneau cu trenul de la Suceava la Bucuresti au stat cel putin doua ore in camp, dupa ce locomotiva trenului cu care calatoreau s-a stricat.

Potrivit TVR, pasagerii au fost nevoiti sa astepte doua ore in camp, pana cand angajatii CFR au rezolvat problema.

In loc sa ajunga in Capitala in jurul orei trei dupa-amiaza, au sosit putin inainte de ora 19.

Potrivit oficialilor CFR, o fluctuatie de tensiune in linia de contact a dus la defectarea locomotivei. O alta locomotiva, de la Buzau, a fost trimisa pentru a o inlocui pe cea stricata. Totul a durat circa doua ore, timp in care pasagerii, unii in varsta, altii cu copii, au asteptat in camp. Au fost si calatori care au pierdut legaturi catre alte destinatii.

In ultima vreme, incidentele pe calea ferata s-au inmultit. In luna iulie, o locomotiva care tracta cisterne cu butan a luat foc in Timis, dupa care, Un tren cu 500 de pasageri care mergea spre mare a ramas fara locomotiva. In urma cu numai o saptamana, pasagerii unei garnituri de pe ruta Mangalia-Craiova au ramas in camp mai mult de doua ore.

...citeste mai departe despre "Tot mai multe incidente pe calea ferata: Pasagerii au asteptat doua ore in camp, dupa ce li s-a stricat locomotiva" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#tren calatori camp stricat locomotiva , #Stiri Administratie