Incepe Loteria vizelor pentru SUA. Iata tot ce trebuie sa stii

Miercuri, 03 Octombrie 2018, ora 07:45
1152 citiri
Incepe Loteria vizelor pentru SUA. Iata tot ce trebuie sa stii
Foto: Arhiva Pixabay

Nu mai putin de 50.000 de vize sunt puse la dispozitie pentru romanii care doresc sa emigreze in SUA in cadrul programului anual al Departamentului de Stat "Diversity Visa", pentru anul fiscal 2020.

"Nu se percepe nicio taxa de inregistrare in programul DV. Instructiunile complete se pot gasi pe pagina de internet a Departamentului de Stat", se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

De asemenea, un tutorial video despre inregistrarea in programul DV-2020 poate fi vizionat pe YouTube:

Cand incepe perioada de inregistrare pentru DV-2020

Inregistrarea electronica in Programul Diversity Visa al Statelor Unite incepe miercuri 3 octombrie 2018 la 19:00 (ora Romaniei) si ea va ramane disponibila pana marti 6 noiembrie 2018 la 19:00 (ora Romaniei), mai informeaza sursa citata.

Formularul de participare (E-DV) si informatiile complete necesare pentru a trimite cererea de inregistrare pot fi obtinute accesand pagina www.dvlottery.state.gov.

Cum se face inscrierea

"Departamentul de Stat accepta cereri de inregistrare NUMAI pe pagina de internet E-DV. Cererea de inscriere necesita furnizarea unei adrese de e-mail. Ii incurajam cu tarie pe cei care doresc sa participe sa isi completeze si sa isi trimita singuri cererea de participare de pe adresa de e-mail personala.

Participantii pot alege ca altcineva sa trimita cererea in numele lor, dar ar trebui sa fie precauti daca persoana care se ofera sa ii ajute incearca sa le ceara o taxa - retineti, formularul online este simplu si NU SE PERCEPE NICIO TAXA pentru a participa.

Fie ca o persoana trimite o cerere de participare direct, sau un avocat, un prieten, sau o ruda ii ofera asistenta, numai o singura cerere de participare poate fi trimisa in numele fiecarei persoane", se arata in comunicatul citat.

Tipareste pagina de confirmare generata online si pastreaz-o!

Cei care participa la program sunt atentionati ca este "foarte important" sa isi tipareasca pagina de confirmare generata online si "sa o pastreze pana la data de 30 septembrie 2020".

"Numarul unic de confirmare este singura modalitate de a verifica daca o cerere de participare a fost selectionata si de a obtine informatii despre solicitarea de viza si despre programarea la interviu, daca cererea a fost selectionata. Participantii nu trebuie sa permita altor persoane sa le retina pagina de confirmare, ci sa si-o pastreze ei insisi astfel incat sa poata verifica independent situatia cererii lor de participare.

Va atragem ...citeste mai departe despre "Incepe Loteria vizelor pentru SUA. Iata tot ce trebuie sa stii" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#program vize SUA 2020 , #Stiri Administratie