Topul producatorilor de smartphone-uri in functie de increderea in brand

Marti, 03 Noiembrie 2020, ora 03:00
681 citiri
Topul producatorilor de smartphone-uri in functie de increderea in brand
Femeie cu smarphone FOTO Unsplash

Counterpoint Research a publicat "Trust Rankings", o ierarhie a brandurilor de smartphone-uri cu Android in functie de increderea pe care producatorii o reprezinta, ierarhie realizata prin analizarea mai multor criterii, inclusiv din zona de enterprise.

Compania de analiza Counterpoint Research a realizat "Trust Rankings" analizand patru criterii importante pentru smartphone-uri: software-ul la zi, update-urile de securitate, calitatea constructiei si capacitatile de business.

Pe primul loc in topul in care se regasesc 10 producatori de smartphone-uri cu Android se afla Nokia. Brandul celor de HMD puncteaza cel mai bine la mai multe categorii analizate.

Toate dispozitivele Nokia analizate de Counterpoint Research, in numar de 20, sunt la zi cu update-urile de sistem si de securitate. Acelasi lucru este valabil si pentru producatorul de pe locul 2, OnePlus, insa in cazul acestuia au fost analizate 7 dispozitive.

Nokia are scor maxim si in ceea ce priveste zona de enterprise, urmata tot de OnePlus, care a bifat 90% din aspectele urmarite la aceasta categorie.

Samsung, cel mai mare producator de smartphone-uri la nivel mondial, vine abia pe locul 3, cu un procent de 89% din dispozitive aflate la zi cu update-urile de sistem si de securitate.

Ierarhia completa este urmatoarea: Nokia, OnePlus, Samsung, RealMe, Xiaomi, Huawei, Oppo, Lenovo, LG si Vivo.

Counterpoint Research mentioneaza ca, pe fondul pandemiei, constructia si rezistenta smartphone-urilor au devenit mai importante in evaluarea telefoanelor, in conditiile in care oamenii si le schimba acum mai rar. Ciclul mediu de inlocuire a unui telefon a crescut la 30 de luni. ...citeste mai departe despre "Topul producatorilor de smartphone-uri in functie de increderea in brand" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial în China noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70, care include modelele Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ și Pura 70 Ultra. Lansarea coincide cu aniversarea a 12...
The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
HMD a anunțat lansarea unui nou model de telefon: The Boring Phone. Produsul va fi prezentat în cadrul unui eveniment la Milan Design Week, pe data de 18 aprilie. Telefonul face parte dintr-o...
#smartphone, #incredere, #brand, #producatori , #Stiri Administratie