TOPGEL doneaza 15.000 Euro pentru Spitalul Judetean Craiova

Miercuri, 15 Aprilie 2020, ora 12:30
795 citiri
TOPGEL doneaza 15.000 Euro pentru Spitalul Judetean Craiova

TOPGEL, cel mai mare producator roman de inghetata, este una dintre afacerile de familie din Romania care alege sa se se implice in mod activ in sprijinirea sistemului medical din Romania in lupta impotriva SARS COV 2.

Compania a realizat o donatie in valoare de 15.000 Euro, dedicata exclusiv achizitiei de echipamente sterile de protectie pentru personalul medical din linia intai care isi desfasoara activitatea in Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Craiova.

"Afacerea noastra a inceput in Craiova, familia noastra traieste aici, fabrica noastra se afla in apropierea orasului.

De aceea a fost natural sa ne implicam atunci cand avem posibilitatea sa o facem.

Daca suntem alaturi de medici, suntem alaturi de comunitate. Ne dorim sa oferim o sansa in plus la viata.

Prin intermediul "Fundatiei Gazeta de Sud" am facut aceasta donatie care sa sustina protectia personalului medical in lupta cu COVID-19.

Ne implicam in domeniul sanatatii de 8 ani, iar acum suntem increzatori ca prin contributia fiecaruia vom iesi invingatori din aceasta situatie dificila, care ne pune in pericol sanatatea", a declarat Bianca Popa, Director de Marketing TOPGEL.

Din 2012 pana in prezent, TOPGEL a donat aproximativ 330.000 de euro pentru sprijinirea asociatiilor locale din domeniul sanatatii si pentru dotarea spitalelor din Craiova prin achizitionarea si echiparea cu 50 de echipamente medicale.

"In ceea ce priveste activitatea noastra de productie si distributie, am implementat masurile necesare pentru a ne proteja angajatii si pentru a produce si distribui inghetata noastra in conditii de siguranta. Ne dorim sa trecem cu totii cu bine prin acest moment dificil, pentru a ne bucura impreuna de rezultatele muncii noastre, asa cum o facem de 25 de ani", mai adauga Bianca Popa.

Despre TOPGEL:

Producatorul roman de inghetata TOPGEL a debutat ca o afacere de familie si se afla in prezent in top 3 jucatori de pe piata de inghetata din Romania.

Societatea are o unitate de productie de inghetata si produse de patiserie care include 9 linii de productie de inghetata si 6 linii dedicate produselor de patiserie, in zona orasului Craiova, in comuna Carcea.

De-a lungul celor 25 de ani de activitate, TOPGEL are in portofoliu peste 50 de sortimente si arome de inghetata, aproximativ 20.000 de clienti in intreaga tara, 24 de puncte de distributie si o flota proprie care acopera 100% din suprafata tarii.

Informatii suplimentare: https://www.topgel.ro/

#TOPGEL donatii spitale , #Stiri Administratie