Toni Grebla, la DNA: Nu inteleg ce mi se intampla

Marti, 10 Martie 2015, ora 10:26
972 citiri
Toni Grebla, la DNA: Nu inteleg ce mi se intampla
Foto: B1 TV

Fostul judecator al Curtii Constitutionale Toni Grebla este audiat, marti dimineata, la DNA in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta si alte fapte de coruptie care au dus la demisia sa din functie, inregistrata in urma cu aproape o luna.

La intrarea in sediul DNA, Grebla le-a spus jurnalistilor ca este un simplu cetatean implicat intr-o ancheta institutionala, nefiind membru in vreun partid politic.

El a mai spus ca "se doreste schimbarea clasei politice" inclusiv cu ajutorul DNA, dar a adaugat: "din punct de vedere penal nu inteleg ce mi se intampla".

In privinta acuzatiilor, Toni Grebla a afirmat ca o parte se cunosc, pentru ca au aparut in spatiul public, dar "altele sunt interpretari fantasmagorice".

"Ancheta judiciara va continua. Sunt convins ca adevarul va iesi la iveala. Eu n-am furat din banul public, n-am devalizat banul public", a tinut sa sublinieze fostul senator PSD.

Intrebat daca regreta relatia cu finul sau, Ion Barcina, cunoscut in mediul ...citeste mai departe despre "Toni Grebla, la DNA: Nu inteleg ce mi se intampla" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Grebla DNA, #Toni Grebla dosar , #Stiri Administratie