The Guardian o critica pe Firea: In timp ce orasele lumii incurajeaza sportul, Bucurestiul face un pas inapoi

Joi, 04 August 2016, ora 17:46
838 citiri
The Guardian o critica pe Firea: In timp ce orasele lumii incurajeaza sportul, Bucurestiul face un pas inapoi
Foto: Facebook/Via Sport

In timp ce orase din toata lumea incurajeaza din ce in ce mai mult miscarea, noul primar al Bucurestiului, Gabriela Firea, interzice manifestarile sportive pe Soseaua Kiseleff din centrul orasului, care era inchisa traficului auto in weekend-uri, pentru ca oamenii sa se poata plimba si juca in voie.

Subiectul controversat a aparut si in publicatia The Guardian, care se intreaba daca, nu cumva, capitala Romaniei face un pas inapoi.

"Motivul pentru ca facem asta in strada, vara, in weekend-uri, este sa-i incurajam pe oameni sa isi lasa masinile acasa, sa isi ia bicicletele, sa iasa la plimbare cu copiii lor, sa se joace, sa se distreze", a spus Alex Zamfir, cofondatorul Via Sport, care a organizat in ultimii sapte ani manifestarile sportive de pe unul dintre cele mai aglomerate bulevarde ale Bucurestiului.

O portiune de 750 de metri din Soseaua Kiseleff era inchisa pentru autoturisme de vineri, ora 22:00, pana duminica, ora 14:00, pentru ca bucurestenii sa vina acolo si sa ...citeste mai departe despre "The Guardian o critica pe Firea: In timp ce orasele lumii incurajeaza sportul, Bucurestiul face un pas inapoi" pe Ziare.com

#Kiseleff inchis Firea, #Firea interzis sport Kiseleff, #Firea sport Guardian , #Stiri Administratie