Tensiunile continua la Floreasca: Medicii spun ca demisia managerului nu rezolva automat problemele

Joi, 01 Septembrie 2016, ora 09:50
3430 citiri
Tensiunile continua la Floreasca: Medicii spun ca demisia managerului nu rezolva automat problemele
Foto: Captura Antena 3

Tensiunea continua la Spitalul Floreasca si joi, chiar si dupa demisia managerului Sorin Paun, acuzat de medici ca se comporta abuziv si ca din cauza lui Unitatea de Primiri Urgente (UPU) a ramas fara medicamente.

Bogdan Oprita, coordonatorul SMURD Bucuresti si seful UPU Floreasca, a declarat la Antena 3 ca plecarea lui Paun de la conducere nu inseamna rezolvarea problemelor cu care se confrunta unitatea sa.

Amintim ca, miercuri, 17 din ce 31 de medici de la UPU Floreasca si-au dat demisia pe motiv ca nu se mai inteleg cu managerul, iar seara au avut loc discutii cu ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu. Acesta a asigurat cadrele medicale ca s-au gasit solutii pentru problemele lor, iar, ulterior, managerul Sorin Paun si-a depus demisia.

Medicii, solidari cu doctorii demisionari de la Floreasca: Traim in dictatura. Domnule ministru, democratizati sistemul si vom vorbi!

In acest context, Oprita a facut apel la colegii sai sa revina asupra deciziei pe care au luat-o miercuri, ...citeste mai departe despre "Tensiunile continua la Floreasca: Medicii spun ca demisia managerului nu rezolva automat problemele" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#tensiuni Floreasca, #scandal Floreasca, #demisii Floreasca , #Stiri Administratie