Tavalugul de omenie de dupa #Colectiv Oamenii care au pus alti oameni pe primul loc

Sambata, 21 Noiembrie 2015, ora 18:00
849 citiri
Tavalugul de omenie de dupa #Colectiv Oamenii care au pus alti oameni pe primul loc
Foto: Arhiva Ziare.com

Dupa tragedia de la Colectiv, care a curmat 59 de vieti, sute, poate chiar mii de oameni au vrut sa ajute. Fara un sistem de ajutorare care sa functioneze la nivel national, oamenii acestia au fost nevoiti sa gaseasca singuri metode pentru a face lucrurile sa se miste.

Uniti de aceeasi drama, voluntarii au donat sange, materiale sanitare, bani, timp, energie, o floare pentru asistente, o cafea pentru rudele victimelor care asteptau pe holurile reci ale spitalelor, o imbratisare, o alinare sufleteasca. S-a iscat un "tavalug de omenie".

Citeste si Lectia dupa #Colectiv: Ca sa faci bine nu ai nevoie de niciun sistem oficial. Ajuta si vei fi ajutat!

Ziare.com a stat de vorba cu mai multi voluntari, oameni discreti, care s-au implicat in aceasta poveste trista, #Colectiv.

Oana Botezatu este jurnalist, blogger si mama unui baietel de sapte luni. De la ea a plecat si sintagma "tavalug de omenie", ce avea sa descrie, in zilele de dupa incendiul devastator, solidaritatea incredibila ...citeste mai departe despre "Tavalugul de omenie de dupa #Colectiv Oamenii care au pus alti oameni pe primul loc" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#voluntari Colectiv Oana Botezatu, #tavalug omenie Colectiv , #Stiri Administratie