Tatal primului tanar ucis la Revolutie in Bucuresti, despre declaratiile lui Iliescu: O lovitura puternica

Joi, 25 Februarie 2016, ora 22:36
842 citiri
Tatal primului tanar ucis la Revolutie in Bucuresti, despre declaratiile lui Iliescu: O lovitura puternica
Foto: Captura B1 TV

Tatal primului tanar ucis in Bucuresti, la Revolutie, a reactionat dupa declaratiile lui Ion Iliescu de joi, legate de acele momente, de acum 26 de ani.

Acesta sustine ca afirmatiile de joi ale fostului presedinte sunt "o lovitura pentru toti parintii" tinerilor ucisi la Revolutie, informeaza B1 TV.

"Cred ca pentru toti parintii este o lovitura puternica data acestor oameni, pentru ca de 26 de ani nu s-a putut rezolva problema celor care au fost vinovati de aceasta tragedie. Lucrurile s-au impartit in doua. O perioada in care e de vina securitatea, si partea cealalta, dupa Revolutie, unde sunt alti vinovati.

Eu credeam ca domnul Iliescu putea sa isi manance o pensie si sa se retraga din aceasta chestiune si sa ramana in istorie cu ce a facut, cu bune si cu rele. Relele astea le-am simtit cei care am avut de suferit", a spus Ion Gitlan.

"Eu consider ca cea mai importanta este viata acestor oameni care au suferit de 26 de ani, nu numai noi, care ne-am pierdut copiii. Noi, de ...citeste mai departe despre "Tatal primului tanar ucis la Revolutie in Bucuresti, despre declaratiile lui Iliescu: O lovitura puternica" pe Ziare.com

#reactii Iliescu revolutie, #parintii tineri morti revolutie Iliescu, #reactii Iliescu Revolutie CEDO , #Stiri Administratie