Tatal lui Valcov: Am cumparat lingouri de aur nepotilor. Lavinia Sandru vorbeste de 3 nunti si castiguri de sute de mii de euro la fiecare

Marti, 21 Noiembrie 2017, ora 16:27
1124 citiri

Tatal fostului ministru de Finante Darius Valcov a declarat, marti, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, ca in anul 2011 a cumparat trei lingouri de aur pentru a le face cadou nepotilor, in timp ce Lavinia Sandru a vorbit de sute de mii de euro obtinuti la nunta cu Valcov.

Dumitru Valcov, tatal lui Darius Valcov, si Lavinia Sandru, fosta sotie a acestuia din urma, au fost audiati marti la instanta suprema in calitate de martori, in dosarul in care fostul ministru de Finante este acuzat de trafic de influenta si spalarea banilor, in legatura cu acordarea unor contracte companiei Tehnologica Radion.

Primul care a dat declaratie in fata instantei a fost Dumitru Valcov, tatal lui Darius Valcov, cel care este consilier la Camera Deputatilor si la Guvernul Tudose, dupa cum a confirmat Liviu Dragnea, fiind considerat creierul "revolutiei fiscale".

Dragnea: La programul de guvernare am lucrat cu Darius Valcov. Are probleme in justitie, dar imi asum lucrul acestaDarius Valcov, om de baza pentru Dragnea, e inculpat intr-un dosar nou de coruptieCe a cautat Valcov azi la Parlament? E angajat la grupul PSDDarius cel vesel si comuna primitiva fiscalaDe ce a fost angajat Valcov la Parlament desi are probleme penale: Este pacat sa nu apelam la dansulJudecat pentru fapte de coruptie, Darius Valcov este consilier la GuvernPonta: Valcov si Shhaideh lucreaza la proiectul de buget. Este anormal, ei nu sunt in Guvern

"Darius avea un prieten, deputatul Barbulescu, care avea un seif. Prin 2009, am fost cu sotia in Elvetia, la fata mea care este medic, insa acolo sotia a fost diagnosticata cu o boala grava si am stat cu ea sa o ingrijesc.

A venit si fiul meu acolo si i-am spus ca am undeva 20.000 lei si 80.000 dolari. L-am rugat sa-i puna intr-un loc sigur.

Prin 2011, am fost din nou in Elvetia si am fost diagnosticat cu cancer la plamani. Am fost operat, dupa care in preajma sarbatorilor de Craciun am simtit ca mi se apropie sfarsitul. Le-am spus celor din familie ca vreau sa le fac nepotilor un cadou. Aveam niste bani si i-am zis lui Darius daca poate sa faca rost de niste mini-lingouri de aur pentru ca nepotii mei sa aiba o amintire de la mine. La discutii a participat si o ruda, care a zis ca poate sa faca rost de lingouri. M-au costat 156.000 de euro.

I-am spus fiului meu sa le puna in acelasi seif. (...) Eu doream ca lingourile sa le pastrez pana ce nepotii se vor face mari", a spus tatal lui Valcov.

Dumitru Valcov a mai relatat ca el a ...citeste mai departe despre "Tatal lui Valcov: Am cumparat lingouri de aur nepotilor. Lavinia Sandru vorbeste de 3 nunti si castiguri de sute de mii de euro la fiecare" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#tata Valcov lingouri, #Lavinia Sandru euro card nunta , #Stiri Administratie