Tariceanu spune ca protestatarii au stricat imaginea Romaniei: Tarile UE ne privesc cu oarecare dispret

Duminica, 26 Martie 2017, ora 21:21
795 citiri
Tariceanu spune ca protestatarii au stricat imaginea Romaniei: Tarile UE ne privesc cu oarecare dispret
Foto: Ziare.com

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, spune ca protestatarii sunt de vina in cazul Ordonantei 13, si nu Guvernul, fostul premier fiind de parere ca manifestantii au stricat imaginea Romaniei in afara.

"De fapt ce a facut Guvernul? Nu a facut decat sa puna in acord cu deciziile Curtii legislatia", spune Tariceanu, intr-o emisiune la Digi 24.

Acesta i-a criticat voalat si pe protestatarii care au manifestat saptamani in sir fata de ordonantele pe Justitie ale Guvernului Grindeanu.

"Atata vreme cat acesta va fi subiectul cu care Romania se distinge, sa nu ne mire ca tarile partenere din Uniunea Europeana ne privesc cu oarecare...in fine, poate pana la urma nu e un cuvant prea greu...un anumit dispret", spune Tariceanu.

In aceeasi emisiune, Tariceanu a mai spus ca procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, ar trebui sa-si dea demisia din cauza "destabilizarii institutiilor statului" si a anuntat ca nu renunta la gratiere, care "va fi una din componentele unui pachet de masuri pe care ministrul Justitiei le va propune".

Tariceanu a refuzat sa conduca sedinta Senatului pentru respingerea ordonantei 13: Avem o parodie de stat de drept. Multi in UE se bucura!

Tariceanu ataca CE si ambasadorii: nu pot recunoaste ca au stat degeaba in Romania si au inchis ochii

CCR a admis contestatia lui Tariceanu pe OUG 13: DNA a perturbat activitatea Guvernului

Tariceanu critica ancheta DNA pe OUG 13: O imixtiune nepermisa in activitatea Guvernului ...citeste mai departe despre "Tariceanu spune ca protestatarii au stricat imaginea Romaniei: Tarile UE ne privesc cu oarecare dispret" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Tariceanu tari UE dispret proteste, #Tariceanu proteste OG 13, #Tariceanu declaratii proteste ordonante , #Stiri Administratie