Tariceanu spune ca a fost interceptat pe mandat de siguranta nationala (Video)

Miercuri, 05 Octombrie 2016, ora 08:58
773 citiri
Tariceanu spune ca a fost interceptat pe mandat de siguranta nationala (Video)
Foto: Facebook/Calin Popescu Tariceanu

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat marti ca a fost interceptat, in 2015, pe mandat de siguranta nationala.

"Am fost astazi la Inalta Curte, am stat si am asteptat indelung pe culoare, s-a dat un nou termen pentru ca in dosar sunt probleme legate de modul in care au intocmit dosarul procurorii. E vorba de, haideti sa spunem, legalitatea si regularitatea probelor, nu pot sa intru in mai multe detalii, interceptarile", a spus Tariceanu.

El a adaugat ca a fost interceptat de SRI pe mandat de siguranta nationala in timp ce vorbea la telefon cu fostul sau consilier.

"Vorbeam cu Silberstein (Tal Silberstein - n. red.) la telefon, el nu era nimic, nu era suspectat de nimic. In 2015 se intampla asta. Una din acuzatii este ca am mintit cand am fost intrebat de natura relatiei cu Silberstein. M-au intrebat care era natura relatiei, 'va vedeati des, discutati des'? Eu am spus: 'sporadic'. Zice 'pai cum sporadic, ca uitati avem inregistrari si se dovedeste ca doua ...citeste mai departe despre "Tariceanu spune ca a fost interceptat pe mandat de siguranta nationala (Video)" pe Ziare.com

#Calin Popescu Tariceanu Inalta Curte, #Calin Popescu Tariceanu interceptari 2015, #Calin Popescu Tariceanu Tal Silberstein , #Stiri Administratie