Surpriza pe lista contractelor pentru dezinfectanti - nu Hexi Pharma a fost lider de piata anul trecut (documente)

Joi, 26 Mai 2016, ora 19:28
2766 citiri
Surpriza pe lista contractelor pentru dezinfectanti - nu Hexi Pharma a fost lider de piata anul trecut (documente)
Foto: Pexels

Hexi Pharma, compania care se afla in centrul unui scandal urias ce a zguduit din temelii sistemul sanitar, a obtinut anul trecut aproape jumatate din totalul contractelor de achizitii de substante biocide. Cu toate acestea, nu Hexi Pharma a fost lider de piata, ci o companie numita Al Carina SRL, care a obtinut cel mai valoros contract.

Ministerul Sanatatii a publicat, joi, lista tuturor celor 1318 contracte de achizitii de substante biocide in anul 2015.

Doar 28 de contracte au fost castigate prin licitatie deschisa. Restul contractelor au fost atribuite prin cumparare directa offline, cumparare directa online sau chiar negociere fara anunt de participare.

Cel mai valoros contract prin licitatie deschisa a fost castigat de Al Carina SRL, in valoare de peste 10 milioane de lei. Opt contracte au fost castigate chiar de firma Hexi Pharma, a doua firma ca valoare, in valoare de 6,1 milioane de lei.

Firma Remix Com SRL a castigat, prin licitatie deschisa, alte 6 contracte ...citeste mai departe despre "Surpriza pe lista contractelor pentru dezinfectanti - nu Hexi Pharma a fost lider de piata anul trecut (documente)" pe Ziare.com

#contracte biocide Hexi Pharma, #dezinfectanti contracte Hexi Pharma , #Stiri Administratie