SUA ne-au pus la zid pentru modul in care tratam persoanele cu dizabilitati: Cum se scuza ministrul Muncii

Vineri, 26 Iunie 2015, ora 17:10
1003 citiri
SUA ne-au pus la zid pentru modul in care tratam persoanele cu dizabilitati: Cum se scuza ministrul Muncii
Foto: Digi24

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, spune, comentand Raportul Departamentului de Stat potrivit caruia discriminarea persoanelor cu dizabilitati a fost in continuare o problema in 2014, ca Guvernul a acordat atentie acestei categorii, dar ca "mai sunt multe de facut" si si-ar fi dorit sa faca mai mult.

Intrebata, vineri, cum comenteaza raportul Departamentului de Stat al SUA, potrivit caruia persoanele cu dizabilitati se confrunta in continuare cu discriminarea autoritatilor si a societatii, Rovana Plumb a spus ca fiecare dintre categoriile defavorizate reprezinta o prioritate.

Raport SUA: Angajatii din Romania - prost platiti, extenuati, fara contracte legale

"Mai sunt multe de facut. Pot sa va spun ca din punct de vedere al guvernarii am acordat atentie acestei zone a persoanelor cu dizabilitati. Timp de sase ani indemnizatia persoanelor cu dizabilitati nu a fost majorata. Am majorat si am crescut cu 16% indemnizatia persoanelor cu dizabilitati si, totodata, am majorat ...citeste mai departe despre "SUA ne-au pus la zid pentru modul in care tratam persoanele cu dizabilitati: Cum se scuza ministrul Muncii" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Rovana Plumb raport SUA persoane dizabilitati , #Stiri Administratie