Strategia Nationala de Aparare a Romaniei, pe intelesul cetatenilor

Joi, 17 Decembrie 2015, ora 14:22
916 citiri
Strategia Nationala de Aparare a Romaniei, pe intelesul cetatenilor
Foto: CSAT

Ghidul Strategiei Nationale de Aparare, aprobat de CSAT saptamana trecuta, a fost facut public de Administratia Prezidentiala, care precizeaza ca cetatenii vor putea intelege mai bine modul in care statul, respectand libertatile individului, isi exercita atributiile de securitate.

"Ghidul Strategiei Nationale de Aparare se adreseaza publicului larg, in perspectiva dezvoltarii unui dialog interactiv pe teme de securitate nationala. Documentul faciliteaza intelegerea modului in care statul, respectand drepturile si libertatile fundamentale ale cetateanului, isi exercita, prin institutiile sale, atributiile privind securitatea tarii si siguranta cetatenilor sai", se arata intr-un comunicat de presa, dat publicitatii joi de Administratia Prezidentiala.

Documentul are 40 de pagini, structurate pe mai multe capitole privind conceptele promovate de Strategia Nationala de Aparare (SNAp), care stau la baza implementarii acesteia- securitatea nationala extinsa si cultura de ...citeste mai departe despre "Strategia Nationala de Aparare a Romaniei, pe intelesul cetatenilor" pe Ziare.com

#Strategie Aparare ghid, #Strategie Aparare cetateni , #Stiri Administratie