Stoltenberg da asigurari: NATO se angajeaza solemn sa asigure securitatea Romaniei acum si in viitor

Joi, 12 Mai 2016, ora 10:52
1187 citiri
Stoltenberg da asigurari: NATO se angajeaza solemn sa asigure securitatea Romaniei acum si in viitor
Foto: Realitatea TV

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a asigurat joi ca "NATO se angajeaza solemn sa asigure securitatea Romaniei acum si in viitor" si a subliniat ca scutul antiracheta de la Deveselu, care va deveni operational astazi, nu reprezinta nicio amenintare la adresa Moscovei.

In ceea ce priveste amenintarile venite din partea Rusiei, Stoltenberg le-a catalogat drept "nejustificate si iresponsabile".

Moment istoric la Deveselu - LIVE

In conferinta de presa sustinuta la Palatul Cotroceni impreuna cu presedintele Iohannis, oficialul NATO a multumit Romaniei pentru angajamente si contributia pe care o are in cadrul aliantei. El a calificat drept "excelenta" discutia purtata dimineata cu seful statului.

"Romania este un aliat foarte angajat si de incredere, care a contribuit de-a lungul anilor la securitatea noastra comuna. Va multumesc pentru angajamentele si contributia Romaniei la NATO", a spus oficialul.

Moment istoric: Se inaugureaza scutul antiracheta de la ...citeste mai departe despre "Stoltenberg da asigurari: NATO se angajeaza solemn sa asigure securitatea Romaniei acum si in viitor" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Jens Stoltenberg scut antiracheta, #scut Deveselu amenintare Rusia , #Stiri Administratie