Stenograme in dosarul Valcov "Nu puteam sa ma urc cu ei (banii) in masina, imi rupeau mana". "Darius, cu o lacrima in ochi: Mi le asum pe toate"

Duminica, 15 Martie 2015, ora 08:45
890 citiri
Stenograme in dosarul Valcov "Nu puteam sa ma urc cu ei (banii) in masina, imi rupeau mana". "Darius, cu o lacrima in ochi: Mi le asum pe toate"
Foto: gov.ro

Au aparut primele interceptari in dosarul mitei pe care ar fi primit-o ministrul de Finante, Darius Valcov, de circa doua milioane de dolari.

Procurorii DNA nu l-au interceptat direct pe Valcov, pentru ca este senator, dar au avut mandat pentru ceilalti suspecti din dosar. Interceptarile sunt recente, din februarie 2015.

Stenogramele, obtinute de stiripesurse.ro, sunt pline de obscenitati, iar cei interceptati penduleaza intre teama de a fi prinsi si incercarea de a-si acoperi schemele financiare ilegale.

Potrivit procurorilor, ministrul de Finante, Darius Valcov, primea mita in pungi de plastic si se intalnea cu ceilalti suspecti anchetati de DNA in cimitir de frica sa nu fie interceptat.

La dosar, procurorii au atasat o serie de probe, printre care denunturi facute de Theodor Berna, patronul Tehnologica Radion, trimis in judecata in arest la domiciliu.

Acesta le-a spus anchetatorilor ca, in perioada in care a fost primar al Slatinei, Darius Valcov a venit la sediul ...citeste mai departe despre "Stenograme in dosarul Valcov "Nu puteam sa ma urc cu ei (banii) in masina, imi rupeau mana". "Darius, cu o lacrima in ochi: Mi le asum pe toate"" pe Ziare.com

#stenograme Darius Valcov, #stenograme mita Darius Valcov , #Stiri Administratie