Stenograme din noul dosar DNA cu fosti ministri: Cum dadea Ioan Niculae ordine in Guvern

Vineri, 29 Aprilie 2016, ora 09:32
1075 citiri
Stenograme din noul dosar DNA cu fosti ministri: Cum dadea Ioan Niculae ordine in Guvern
Foto: Arhiva Ziare.com

Mai multi fosti ministri si politicieni sunt cercetati de DNA intr-un nou dosar de coruptie, pentru ca ar fi intervenit in favoare firmei InterAgro detinuta Ioan Niculae, iar stenogramele arata ce influenta avea omul de afaceri asupra membrilor Guvernului.

Printre cei vizati de ancheta procurorilor se numara fostul premier Emil Boc si fostii ministri Ilie Sarbu (Agricultura), Adriean Videanu (Economie) si Gheorghe Pogea (Finante Publice), precum si politicieni precum Mircea Geoana si Gheorghe Bunea Stancu.

Fosti ministri vizati intr-un nou dosar DNA: Emil Boc, Ilie Sarbu, Adriean Videanu si altii, in vizorul procurorilor

Acestia ar fi sprijinit o hotarare de Guvern prin care achizitia de ingrasamite ar fi urmat sa fie subventionata de stat, miscare ce i-ar fi adus lui Niculae castiguri de circa 600 de milioane de euro. Proiectul de act normativ nu a trecut, insa, vreodata de Guvern.

Fostul secretar de stat din Ministerul Agriculturii Liviu Harbuz le-a dezvaluit procurorilor ...citeste mai departe despre "Stenograme din noul dosar DNA cu fosti ministri: Cum dadea Ioan Niculae ordine in Guvern" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#stenograme Niculae ministri, #dosar DNA ministri stenograme , #Stiri Administratie