Stalingradul PSD-ului

Miercuri, 11 Ianuarie 2017, ora 16:23
755 citiri
Stalingradul PSD-ului

Generalul Iarna a invins trupele micului despot cu mustata din Kiseleff. Nu Opozitia parlamentara, care oricum aproape ca nu exista. Nu trupele de partizani ale societatii civile. Nici coalitia internationala a birocratilor europeni.

Dezastrul este peste tot. Romania este blocata. Drumurile s-au inchis, autoritatile tipa si ameninta. Oamenii au fost lasati sa inghete cu orele sau cu zilele prin gari, prin trenuri sau pe marginea unor autostrazi disfunctionale. Puscariasii au fost scosi la lopata. Curentul s-a oprit.

Bucurestii sunt de ani de zile in ghearele PSD. Rezultatul? O catastrofa. Au cazut in oras cam 20 de centimetri de zapada. Iar actualul primar a decis... sa inchida scolile pentru o saptamana. Perfect logic, daca ne gandim bine. Intentia socialistilor este, oricum, sa de-scolarizeze Romania. Orice pretext este folosit pentru a plasmui un popor dupa chipul si asemanarea celor care il guverneaza. Analfabetismul este pe cale de a fi declarat, oficial, politica de ...citeste mai departe despre "Stalingradul PSD-ului" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#zapada viscol scoli inchise, #viscol drumuri inchise , #Stiri Administratie