"Spovedania" lui Cristian Sima, despre arhiva conturilor secrete din Elvetia: Am scris de doua ori la DNA. Le-o dau!

Duminica, 10 Mai 2015, ora 11:01
1529 citiri
"Spovedania" lui Cristian Sima, despre arhiva conturilor secrete din Elvetia: Am scris de doua ori la DNA. Le-o dau!
Foto: captura B1 TV

Brokerul fugar Cristian Sima, acuzat de inselaciune si spalare de bani, a declarat ca s-a oferit sa predea arhiva conturilor secrete din Elvetia procurorilor DNA, insa pana acum nu a venit nimeni sa o ia.

"Am scris de doua ori la DNA. Prima oara mi-au raspuns ca trebuie sa vin sa depozitez la arhiva sau unde se depoziteaza. A doua oara l-au primit pe avocatul meu si au vorbit cu el. A explicat cu lux de amanunte ce fel de informatii detin. Au fost foarte interesati, aveau si cate un conspect de la fiecare spovedanie a mea.

Am spus ca nu cer nimic decat protectia daca ma intorc in tara. Mi-au spus ca nu pot sa-mi ofere aceasta protectie, dar ca sunt interesati de arhiva", a declarat Cristian Sima pentru B1 TV.

Fugit din Romania, Cristian Sima a fost audiat de procurori in Elvetia

Brokerul se asteapta ca, daca arhiva conturilor secrete din Elvetia va ajunge la DNA, sa fie nevoit sa explice ce contine ...citeste mai departe despre ""Spovedania" lui Cristian Sima, despre arhiva conturilor secrete din Elvetia: Am scris de doua ori la DNA. Le-o dau!" pe Ziare.com

#Cristian Sima arhiva conturi secrete Elvetia, #Cristian Sima politicieni conturi secrete Elvetia, #Cristian Sima DNA, #Cristian Sima protectie , #Stiri Administratie