Sporuri de pana la 100% pentru bugetarii din Sanatate, SMURD, militari si politisti - propunere

Luni, 21 Decembrie 2015, ora 21:58
1188 citiri
Sporuri de pana la 100% pentru bugetarii din Sanatate, SMURD, militari si politisti - propunere
Foto: Ziare.com - Arhiva

Personalul din unitatile de asistenta medicala, SMURD, servicii sociale, militarii, polistii, functionarii publici cu statut special din penitenciare, dar si civilii care lucreaza in conditii de pericol ar putea primi sporuri de pana la 100% din salariul de baza, potrivit unui proiect depus la Senat.

Senatorul PNL Corneliu Dobritoiu a depus, la Senat, o initiativa legislativa care modifica Legea cadru nr.284/2010 privind salarizarea unitara a personalului platit din fonduri publice, in sensul majorarii salariilor personalului care lucreaza in conditii periculoase, fiind vizate atat categorii de bugetarii din Sanatate, cat si militari, politisti si personalul angajat in penitenciare.

Astfel, personalul din Sanatate care lucreaza in conditii deosebit de periculoase ar putea primi un spor in cuantum de pana la 45-85% din salariul de baza.

Potrivit initiativei legislative, "pentru conditii deosebit de periculoase: leprozii, anatomie patologica, TBC, SIDA, dializa, recuperare ...citeste mai departe despre "Sporuri de pana la 100% pentru bugetarii din Sanatate, SMURD, militari si politisti - propunere" pe Ziare.com

#sporuri salarii conditii munca periculoase, #proiect sporuri salarii munca periculoasa , #Stiri Administratie