Spitalul Malaxa a platit un pian si 25.000 de lei pentru operatia unei matuse a iubitei managerului

Miercuri, 30 Noiembrie 2016, ora 11:41
836 citiri
Spitalul Malaxa a platit un pian si 25.000 de lei pentru operatia unei matuse a iubitei managerului
Foto: site Spitalul Malaxa

Fostul manager al Spitalului Malaxa Florin Secureanu a platit din fondurile unitatii medicale un pian, un balon intragastric pentru o femeie pe care o numea "nepotica", dar si o interventie chirurgicala la Clinica privata Monza pentru o matusa a iubitei.

"Nepotica", prezentata drept o "precursoare" a actualei iubite a managerului, se numeste Mirela Toma, are 36 de ani si a fost operata in 15 septembrie, fiindu-i montat un balon intragastric, pentru a slabi, scrie Gazeta Sporturilor.

Conform medicilor, dat fiind ca Mirela Toma nu suferea de diabet sau de obezitate morbida, interventia este una electiva, adica pacientul o face fara sa fie silit de vreun diagnostic, iar spitalul nu deconteaza cheltuielile.

"Balonul intragastric SPATZ - ajustabil cu implantare 1 an" a costat 5.995 de lei, conform facturii emise de firma Eurodiagonal SRL din Oradea, iar managerul Secureanu "a aparut cu factura la contabilitate si le-a zis fetelor de acolo sa se descurce", dupa cum relateaza o sursa ...citeste mai departe despre "Spitalul Malaxa a platit un pian si 25.000 de lei pentru operatia unei matuse a iubitei managerului" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Spitalul Malaxa cumparat pian, #Spitalul Malaxa manager Secureanu , #Stiri Administratie