Spaga si grup infractional organizat: Fostul sef al IPJ Timis, arestat 30 de zile

Miercuri, 03 Februarie 2016, ora 07:51
1352 citiri
Spaga si grup infractional organizat: Fostul sef al IPJ Timis, arestat 30 de zile
Foto: Ziare.com

Curtea de Apel Timisoara (CAT) a decis arestarea pentru 30 de zile a fostului sef al IPJ Timis, Sorin Muntean, iar pentru comisarul sef Pavel Dumitru, seful Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul IPJ Timis, arest la domiciliu.

Pe numele omului de afaceri Iulian Bot, CAT a emis mandat de arestare pentru 30 de zile.

Decizia CAT poate fi atacata cu contestatie. Celor trei urma sa le expire, la miezul noptii de marti, termenul de 24 de ore de retinere pe baza de Ordonanta, dispus luni, de DNA, dupa audieri.

In acelasi dosar, procurorii anticoruptie au mai dispus punerea in miscare a actiunii penale si masura controlului judiciar pentru 60 de zile fata de Marin Bilc, avocat in cadrul Baroului Timis.

Procurorii DNA - Serviciul Teritorial Timisoara l-au retinut pe Muntean pentru savarsirea infractiunilor de constituirea unui grup infractional organizat, luare de mita, instigare la dare de mita (doua infractiuni), favorizarea faptuitorului; pe Pavel, ...citeste mai departe despre "Spaga si grup infractional organizat: Fostul sef al IPJ Timis, arestat 30 de zile" pe Ziare.com

#Fostul ef IPJ Timis arestat, #arestari IPJ Timis, #IPJ Timis DNA , #Stiri Administratie