Spaga in biserica: Oltean spune ca nu stie unde e parohia in care ar fi luat mita de 600.000 de euro

Joi, 26 Noiembrie 2015, ora 19:05
834 citiri

Deputatul PNL Ioan Oltean a spus, joi, la plecarea de la DNA, ca nu stie unde se afla biserica in care este suspectat ca ar fi primit mita 600.000 de euro de la omul de afaceri Mihai Rotaru, pentru a interveni sa fie aprobata in comisia ANRP cererea acestuia de acordare a unei despagubiri.

Deputatul PNL Ioan Oltean a fost audiat la DNA timp de aproximativ trei ore.

La iesirea din sediul DNA, in jurul orei 18.15, deputatul PNL nu a facut declaratii, spunand doar ca nu stie unde este biserica din Chitila unde ar fi primit mita de la omul de afaceri.

Directia Nationala Anticoruptie arata joi, intr-un comunicat de presa, ca deputatul Ioan Oltean este urmarit penal pentru complicitate la abuz in serviciu daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit si trafic de influenta.

In acelasi dosar, deputatul Catalin Florin Teodorescu, la data faptei membru al Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despagubirilor din cadrul Autoritatii Nationale pentru ...citeste mai departe despre "Spaga in biserica: Oltean spune ca nu stie unde e parohia in care ar fi luat mita de 600.000 de euro" pe Ziare.com

#Ioan Oltean mita parohie, #Ioan Oltean urmarit penal , #Stiri Administratie