Sorin Oprescu, arestat pentru luare de mita: Un denuntator sustine ca i-a dat, in total, 1 milion de euro

Duminica, 06 Septembrie 2015, ora 17:33
1439 citiri
Sorin Oprescu, arestat pentru luare de mita: Un denuntator sustine ca i-a dat, in total, 1 milion de euro
Sorin Oprescu, scos din casa incatusat/Sursa foto: Realitatea TV

Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei, a fost retinut, sambata noaptea, dupa ce a fost prins in flagrant de DNA cand primea mita 25.000 de euro, o parte dintr-o suma totala de 60.000 de euro.

Procurorii l-au audiat in noaptea de sambata spre duminica pe Sorin Oprescu, dupa care au decis retinerea acestuia pentru 24 de ore. Audierile au durat cateva minute. Oprescu nu a vrut sa faca nicio declaratie in absenta avocatului sau, care era asteptat sa se intoarca duminica din Turcia.

Primarul general a ajuns, dupa miezul noptii, in arestul Politiei Capitalei.

Surse judiciare sustin ca banii au fost luati de Oprescu in propria locuinta, dupa care a plecat cu masina personala si a luat si o parte din suma cu el. Primarul general ar fi fost oprit in trafic si perchezitionat.

Pe banii gasiti asupra lui era inscriptionat cuvantul MITA. De asemenea, se pare ca mita i-a fost data, acasa, din partea a patru denuntatori, de un director din Primaria Capitalei, care l-a si filmat.... citeste mai departe despre "Sorin Oprescu, retinut pentru luare de mita: Un denuntator sustine ca i-a dat, in total, 1 milion de euro, mereu la primar acasa LIVE" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Sorin Oprescu retinut, #Sorin Oprescu mita DNA, #Primarul Capitalei mita flagrant , #Stiri Administratie