Căruțele cu coviltir folosite pentru cazarea turiștilor. "Varianta de bază începe de la 7.100 euro" FOTO

Vineri, 06 Ianuarie 2023, ora 15:23
1763 citiri
Căruțele cu coviltir folosite pentru cazarea turiștilor. "Varianta de bază începe de la 7.100 euro" FOTO
Cum arată căruțele la exterior FOTO Facebook/ Grupul antreprenorilor din România

Tot mai mulți români aleg să-și petreacă vacanțele în afara țării și se plâng de prețurile prea mari și serviciile de proastă calitate din România.

Turiștii nu mai caută o simplă cazare. Este observația unui tânăr care a inițiat un proiect inedit cu soluții pentru cei care au afaceri în turism.

Acesta propune o alternativă la hoteluri și pensiuni și oferă cazare în căruțe cu coviltir, după cum a scris într-o postare pe Facebook.

"Cu siguranță și voi ați observat că, în ultimii ani, turismul românesc s-a schimbat mult. Turistul român deseori nu mai caută o simplă cazare, ci este deschis spre a încerca ceva nou, vrea experiențe noi, și să adune amintiri cu adevărat valoroase.

Noul nostru proiect oferă o soluție îndrăzneață pentru afacerile noi sau existente din acest domeniu.

Fabricăm căruțe cu coviltir care pot fi folosite ca și unități de cazare, cu izolație și baie încorporată.

Căruța este ideală pentru a face mai atractivă o afacere, de exemplu pensiune, glamping, casă de vacanță etc., pentru a suplimenta locurile existente sau pentru lansarea unei afaceri noi", a scris acesta pe Grupul antreprenorilor din România.

Cât costă o căruță cu coviltir

Postarea a adunat sute de aprecieri și mulți au fost interesați de o ofertă.

"Varianta de bază începe la 7.100 euro. Varianta din poză cu izolație și baie costă 12.800 eur", a menționat autorul postării.

Unii dintre cei interesați au cerut detalii.

"Foarte fain și chiar ingenios model de cazare rustică, aș veni însă cu o întrebare, prin ce asigurați încălzirea acestor corturi?"

"Alegem cel mai potrivit sistem în funcție de nevoile clientului. Cel mai simpu este să mergem pe încălzire electrică calorifer/ aerotermă/ aer condiționat etc. dar o putem face și cu sistem webasto arzând combustibil lichid", a precizat autorul postării.

"Căruțele noastre sunt izolate și pot fi folosite și iarna", a adăugat acesta.

"Idee super mișto, sunt sigur că veți avea succes."

"După mine asta nu înseamnă acel "altfel" pe care îl caută turistul român, poate o mică parte nesemnificativa, sub 1%. Cred că astfel de turism s-a dezvoltat din cauza lipsei fondurilor de investit a unora, care încearcă să facă ceva din puțin. Din păcate ajung să ceară mult și calitatea să lase de dorit."

"Felicitări pentru idee și pentru produse! Sunt într-adev ...citeste mai departe despre "Căruțele cu coviltir folosite pentru cazarea turiștilor. "Varianta de bază începe de la 7.100 euro" FOTO" pe Ziare.com

#turism Romania, #idei, #cazare, #carute, #coviltir , #Stiri Administratie