Soacra lui Moisescu, explicatii la DNA: Ce a spus despre imprumutul de 670 de milioane de euro

Miercuri, 24 Iunie 2015, ora 15:26
1241 citiri
Soacra lui Moisescu, explicatii la DNA: Ce a spus despre imprumutul de 670 de milioane de euro
Foto: Digi 24

Soacra fostului trezorier al PNL Vlad Moisescu, Flavia Ciocodei, a iesit, miercuri dupa-amiaza, de la DNA Ploiesti, unde a fost audiata mai mult de trei ore, surse judiciare spunand ca aceasta a declarat ca suma din contractul care ar fi fost gasit de procurori la perchezitii era de 60.000 de euro.

Flavia Ciocodei a parasit sediul DNA Ploiesti fara sa faca declaratii presei. Surse judiciare au declarat ca soacra lui Vlad Moisescu le-a declarat procurorilor ca suma din contractul care ar fi fost gasit de procurori la perchezitia facuta la locuinta fostului trezorier al PNL era de 60.000 de euro, ea precizand ca nu a citit contractul respectiv si ca acesta a fost incheiat in urma cu sase ani si nu a avut niciun efect.

De asemenea, sursele citate au mentionat ca primarul Andrei Chiliman a venit la DNA Ploiesti pentru a depune documentele necesare pentru instituirea sechestrului. La ora transmiterii acestei stiri, Andrei Chiliman se afla in sediul DNA.

Moisescu si Chiliman, la DNA ...citeste mai departe despre "Soacra lui Moisescu, explicatii la DNA: Ce a spus despre imprumutul de 670 de milioane de euro" pe Ziare.com

#soacra Moisescu, #soacra Moisescu DNA, #soacra Moisescu imprumut, #soacra Moisescu contract , #Stiri Administratie