Situatie tensionata la Tarom. Ministrul Rus incearca sa ii impace pe piloti

Marti, 16 Septembrie 2014, ora 10:00
1203 citiri
Situatie tensionata la Tarom. Ministrul Rus incearca sa ii impace pe piloti

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a convocat, marti, la sediul institutiei, conducerea Tarom si reprezentantii sindicatelor din companie, in vederea deblocarii situatiei ce a dus la intarzierea sau anularea mai multor zboruri in ultimele doua zile.

Potrivit unui comunicat al Ministerului Transporturilor, Ioan Rus a luat aceasta decizie ca urmare a situatiei neplacute in care au fost pusi pasagerii Tarom si a insistat asupra faptului ca angajamentele asumate fata de calatori trebuie respectate.

"Ministrul Transporturilor isi exprima inca o data convingerea ca deblocarea acestei situatii poate avea loc doar intr-un cadru institutional adecvat si se declara dispus sa sustina solutiile eficiente gasite de cele doua parti in urma discutiilor", se mentioneaza in comunicat.

Greva spontana a pilotilor de la Tarom s-a declansat duminica, zi in care au fost inregistrate 12 curse intarziate si doua zboruri ...citeste mai departe despre "Situatie tensionata la Tarom. Ministrul Rus incearca sa ii impace pe piloti" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#greva piloti TAROM, #TAROM protest Otopeni, #TAROM negocieri Ioan Rus, #TAROM negocieri Ministerul Transporturilor , #Stiri Administratie