Situatia traficului: Ceata in cateva judete si drumuri inchise

Duminica, 24 Ianuarie 2016, ora 07:24
1086 citiri
Situatia traficului: Ceata in cateva judete si drumuri inchise
Foto: Ziare.com - Arhiva

Soferii care pornesc la drum duminica dimineata trebuie sa fie atenti daca tranziteaza judetele Calarasi, Teleorman si Giurgiu.

Pentru acestea, Administratia Nationala de Meteorologie a emis o alerta de ceata, valabila intre orele 07:00 si 10:00. Potrivit meteorologilor, se vor semnala ceata ce determina vizibilitate scazuta local sub 200 m si izolat sub 50 m.

De asemenea, centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca, duminica dimineata, nu sunt semnalate drumuri nationale sau autostrazi cu circulatia oprita din cauza vreunui eveniment rutier sau a conditiilor meteorologice nefavorabile.

Drumuri inchise

In judetul Caras-Severin, DN57 Cozla - Svinita este inchis din cauza caderilor de pietre de pe versanti. Poate fi folosita ca ruta ocolitoare: DN57 Moldova Noua - Oravita - Anina - Bozovici - Iablanita - Plugova.

Reamintim ca, DN7C (Transfagarasan) este inchis pe sectorul cuprins intre kilometrii 104+000 (Piscu Negru, judetul Arges) si ...citeste mai departe despre "Situatia traficului: Ceata in cateva judete si drumuri inchise" pe Ziare.com

#conditii trafic duinica, #ceata duminica, #drumuri inchise duminica , #Stiri Administratie