Site-ul de unde vei afla toate documentele de care ai nevoie in relatia cu institutiile statului

Marti, 04 Octombrie 2016, ora 23:06
771 citiri
Site-ul de unde vei afla toate documentele de care ai nevoie in relatia cu institutiile statului
Foto: Facebook/Guvernul Romaniei

Ai nevoie de o autorizatie de constructie? Sau una pentru pescuit? Ori vrei sa-ti faci o firma si nu ai habar despre pasii pe care trebuie sa urmezi? Vrei sa verifici ce declaratii trebuie sa depui la Fisc sau la Primarie?

Guvernul a relansat o platforma online unde vei gasi toate informatiile legate de documentele de care ai nevoie in relatia cu institutiile statului.

E vorba de Punctul de Contact Unic Electronic (PCUe).

Acesta va contine toate informatiile si modelele de formulare sau cereri aferente tuturor serviciilor publice. Ministerele si agentiile subordonate au ca termen pentru publicarea lor finalul acestui an, insa deja unele lucruri sunt disponibile pe site.

O mana de ajutor pentru contribuabili

Potrivit unui comunicat al Guvernului remis marti Ziare.com, pe acest site "se pot vizualiza si descarca informatii cu privire la procedurile de obtinere a unui anumit serviciu public, precum documentele necesare, timpul de solutionare, formularele si actele normative ...citeste mai departe despre "Site-ul de unde vei afla toate documentele de care ai nevoie in relatia cu institutiile statului" pe Ziare.com

#site documente institutii, #platforma documente institutii, #platforma acte institutii , #Stiri Administratie