Sistemul cardului de sanatate se blocheaza pana la de trei ori pe saptamana, aproximativ doua ore

Luni, 04 Iulie 2016, ora 16:15
849 citiri
Sistemul cardului de sanatate se blocheaza pana la de trei ori pe saptamana, aproximativ doua ore
Foto: Ziare.com

Sistemul cardului de sanatate se blocheaza chiar si de trei ori pe saptamana, iar defectiunea dureaza aproximativ doua ore, arata un sondaj online efectuat de Colegiul Medicilor Bucuresti (CMB).

Consecintele majore sunt scaderea numarului de pacienti consultati si validarea partiala a serviciilor, de aceea programul trebuie imbunatatit, este concluzia dupa ce Colegiul Medicilor din Municipiul Bucuresti a efectuat o consultare in randul membrilor sai pentru a afla parerile medicilor bucuresteni cu privire la cardul de sanatate.

La intrebarea cat de frecvent se blocheaza sistemul informatic pentru cardul de sanatate, 58 la suta dintre cei care au raspuns au declarat ca se confrunta cu 1-3 blocari pe saptamana. Tot peste jumatate, adica 52 la suta spun ca blocajul dureaza doua ore. Aproape 50 la suta dintre respondenti sustin ca, din cauza blocajului, nu pot consulta, in medie, 1-5 pacienti, iar 27 la suta, intre 5-10 pacienti.

De asemenea, 49 la suta au declarat ca, din cauza ...citeste mai departe despre "Sistemul cardului de sanatate se blocheaza pana la de trei ori pe saptamana, aproximativ doua ore" pe Ziare.com

#sondaj online card sanatate, #blocare sistem card sanatate, #Colegiul Medicilor Bucuresti card sanatate , #Stiri Administratie