Sindicalistii, solidari cu grevistii de la Romatsa - zeci de mii de oameni, asteptati pe strazi

Miercuri, 26 August 2015, ora 13:55
1047 citiri
Sindicalistii, solidari cu grevistii de la Romatsa - zeci de mii de oameni, asteptati pe strazi
Foto: Ziare.com

Alianta Nationala a Sindicatelor Bugetarilor "Sed Lex" se solidarizeaza cu salariatii ROMATSA, care au anuntat ca intra in greva generala pe 1 septembrie, anuntand la randul sau ca a inceput demersurile pentru a declansa actiuni de protest la aceasta data.

Biroul Executiv al Aliantei Nationale a Sindicatelor Bugetarilor "Sed Lex", reunit miercuri in sedinta extraordinara, a hotarat, in spirit de solidaritate cu salariatii ROMATSA, sa demareze procedurile de sustinere prin actiuni de protest, se arata intr-un comunicat al aliantei sindicale.

Reprezentantii "Sed Lex" spun ca au scopuri comune cu angajatii ROMATSA in "depolitizare si profesionalizare institutionala" si in "incercarea de a limita intimidarea si incalcarea drepturilor sindicale de catre cei care conduc companii private, institutii publice etc.".

El a precizat ca este vorba despre mobilizarea a 400 de sindicate.

Controlorii de trafic aerian, aproape de greva generala - la Aeroportul Otopeni nu se stie ...citeste mai departe despre "Sindicalistii, solidari cu grevistii de la Romatsa - zeci de mii de oameni, asteptati pe strazi" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#sindicalisti Sed Lex greva, #greva ROMATSA, #greva controlori trafic aerian, #Sed Lex greva Romatsa , #Stiri Administratie